Om oss


.


.


.


___________________________________________________________

          Om oss         

*Børre Sørbråten og Astrid K. Sørbråten dannet Safari Huset / Bodyart Studio på Lillehammer sommeren 1997.

*Safari Bodyart Studio ble startet opp som en avdeling i Oslo sommeren 2002.

*Safari Bodyart Studio AS (Avd.Oslo) ble dannet som aksjeselskap Januar 2008 av Børre Sørbråten og Anne Westgaard.

(*Safari Huset (Avd.Lillehammer) eies av Astrid K. Sørbråten.)

______________________________________________________________________

Eiere

 1 copy

Anne Westgaard            Børre Sørbråten

______________________________________________________________________

Bilder av butikk og studio

4

______________________________________________________________________

Historie

Safari Huset / Bodyart Studio`s konsept og ide ble ”født” etter fire år på reisefot i alle verdens hjørner av to reiselystne som var lei gamlejobben, og A4 livet den resulterte i.

Inspirerte av alle de flotte og spesielle butikkene og markedene som myldret rundt omkring i verden, ble drømmen om å åpne butikk i Norge begynt. Hva med å blande det beste fra alle verdenshjørner i en butikk var tanken, da er man på ”safari” gjennom flere kulturer. Og derav ble navnet Safari Huset født. Børre Sørbråten og Astrid K. Sørbråten satset alt på drømmen om Safari Huset og et liv kombinert med reise, og etter å ha jobbet som bartendere og engelsklærere i Japan ble målet nådd økonomisk som følge av intensiv sparing. Etter retur til Norge Juli 1997 var vi i gang!!

I tillegg til salgsvarer fra de fleste verdensdeler, åpnet vi det første piercingstudio på Lillehammer høsten 1998. Etter 2 års samarbeid med ”eksterne” piercingartister satset Børre på en profesjonell utdanning innen dette området. Turen gikk derfor til England der han gjennomførte et profesjonelt kurs og gikk i lære. Fra den gangen har alle piercingartister, (med unntak av 2) ved våre avdelinger fått opplæring av Børre.

Pr.dags dato er Safari Bodyart Studio AS et piercingstudio beliggende på Grensen 9 i Oslo sentrum. Hovedsakelig salg er piercingsmykker og utføring av piercing.

Safari Huset/Bodyart Studio er beliggende på Lillehammer, og har utvidet salgskonseptet. Salgsvarer som føres er piercingsmykker, utføring av piercing, sølvsmykker og andre smykker. I tillegg har det blitt en stor interiør avdeling. Ta en titt og klikk på linken her..